Sunday, August 29, 2010

abg motorcross hijau. kamjat!!

tetiba teringat balik kat brother yg ride motorcross hijau hari tu. pahal la duk usha2 saya yang cun melecun ni. nak cari pasal or nak cari cinta?? ermm. antara kemungkinan yang bermain di fikiran saya mungkin disebabkan;
  1. cuba untuk menarik perhatian saya..
  2. cuba memberitahu yang dia mempunyai motorcross yang jarang2 dimiliki oleh jejaka lain..kira dia rasa dia jaguh la.
  3. cuba untuk menyatakan yg saya terlalu anggun mengenakan baju kurung pahang warna merah jambu..kikiki..terus terang je la ckp depan2.
  4. cuba mengajak saya untuk menemankan dia..lariiii. jgn marah..
  5. cuba mengajak saya membonceng motorcross hijaunya bersama-sama..apa kata kita siar2 naik motorcross abg. leh terbang2. oh pelisss..i berbaju kurung ok.
  6. cuba untuk tackle saya..auwww. hahahhaa. gentle la kalau ye pun.
  7. cuba memberitahu yang saya agak selebet pd hari kejadian..emm..teori ni tak mungkinla..org sebelah kata saya comeii..even dia tak kata, tp saya tau dia kata dlm hati..muahahahaha. sbb saya rasa org sebelah saya pun smart gak masa tu. wink ;)
    gamba hiasan. ;)

    tuk abang motorcross hijau.. rilex2 la kalau pandang2 or usha2 org. i tak suka la mcm ni. kalau ada bnda yang tak kena ko ckp je la depan2. tak yah nak gerek pandang org semacam je. tak elok tau mcm tu. bwk motor hebat, nmpak mcm educated tp takkan mentaliti mcm org 3rd class. huh.

    1 comment:

    aZLiNa aZiZ said...

    Salam ziarah, ain. Hahah. Baju kurung pahang warna merah jambu? Aweks jambu tu. Hahah. No wonder la dia pandang semacam. :DD