Wednesday, August 18, 2010

Kenapa buat tesis, tak best mcm update blog?

macam org giler tukar layout selalu..teeeheeeee..selagi tak puas selagi tu saya akan tukar dan terus menukar. mungkin akan berenti menukar apabila mendapat panggilan Dr. spvsr. opsss.. masa tu baru muka pucat, jantung mcm jatuh gedebuk, menggeletar tangan dan dan tu la sibuk nak buat keje balik. dr, sila jangan tipon saya buat masa ini. plzzz.. saya tidak berniat untuk mengabaikan tugasan saya, cume lately ni saya belum berjumpa lagi dengan simtom2 anomali dalam data KDD'99. sambil-sambil, saya baca journal, sambil-sambil tu la saya cari2 template baru. lempang siket budak ni. buat keje main-main. 

kenapa buat tesis, tak best mcm update blog? 


rase mcm nervous je skrg ni..huhu..yela dah lama tak bersua muka dgn Dr. spvsr. mcm nak tercirit lak rasa. ok.  ok. saya tutup ini blog..sambung buat keje balik. teeeheeee :) sambung cari pattern bagi outlier dalam data KDD'99. sape ye boleh tolong saya? huhu. tak minat la buat benda ni. adooiii. kalau la doremon ada, mesti siap dah. nk poket ajaib doremonnn.. nak gak. nak gak! huhu. eee...tak pun nak keja la, boleh tak nak tangguh master ni?? 

5 comments:

Zairie Husin said...

sebab tesis kene formal.. blog suka ati kita je nk guna bhsa ape.. haha

http://zairiedinzly.blogspot.com/2010/08/melayu-babi-bukti-1-malaysia-gagal.html

honey amour said...

belajar la selagi mampu yunk..ko jangan ikut macam aku ni..bebal tahap tenuk..hahaahhaaa..tu la dulu mak pak suh belajar gatai nak kawin..ha..amik aku..!!!

nurul huda mohd hassim said...

soklan yg last skali tu mcm nk lepuk jerr...haha..jgn mare..mst habiskn final sem nihh..ingt!! umo dh 25 thn nih...umur 26 uka dh dpt tmpt keje..selagi xabis,xserius nk cari keje..sapo nk tanggung tambah sem lg..

Syaida said...

yong, you can do it!!!
syaida rasa pe yg yong rasa...how i wish thesis writting is something like watching movie ke..must be fun..kn?

Bur dear, pls work for it okay. skrg je rasa susah..once done..lega!

hheheh...peringatan utk diri sendri sbnarnyer...syaida nk kena submit this saturdayyyyyy..~seram!

All the best yong!

Syaida said...

yong, you can do it!!!
syaida rasa pe yg yong rasa...how i wish thesis writting is something like watching movie ke..must be fun..kn?

Bur dear, pls work for it okay. skrg je rasa susah..once done..lega!

hheheh...peringatan utk diri sendri sbnarnyer...syaida nk kena submit this saturdayyyyyy..~seram!

All the best yong!