Thursday, August 12, 2010

baju raya kami warna purple thn ni

first of all, thx byk2 kat angah yg sponsor baju raya saya thn ni. yippie. kami bertema purple ye di hari lebaran nnt. sume dah ada baju raya masing-masing tinggal abah sorg je. nnt kitorg belikan ye bah. even, tema purple, tp tak kesah la nk purple gelap ke, purple terang ke, purple terung ke, sukati la kan. yg penting violet in colour. hehehe. 

excited giler dh ada baju raya. gigih mencari walaupun kesihatan agak kritikal di hari tersebut. dah tawaf byk kedai last2 beli siap je kt sogo. sonang. tak payah nk upah2 tailor. kiki. rasanya ni baju raya termahal yg penah saya ada. memang cantik giler. memang baju raya yg paling vogue sepanjang hidup ni. hehehe. perasan giler. tp, perlukan determination yg tinggi untuk menguruskan badan agar kelihatan lebih anggun untuk menggayakannya di hari raya nnt. serious saya mmg budak poyo.

baju apa, design cne, style apa, kita tunggula raya nnt eh. ni pun saya baru lepas cuba baju raya ni. tiap stgh jam bukak almari tgk balik, pegang la, belek la, mcm2. heheheh. ya allah, excited sungguh, padahal puasa ko pun xmula lg. org lain at least dh masuk 2 hari dah. hehehehe.

thx angah. moga dimurahkan rezeki lagi, boleh belanja lagi =)

3 comments:

Siti fairuz Yusof said...

Ain kat Sogo byk baju raya cantik2 ke?? nk usha gak la cam ni..heheh

mamamuazsayang said...

baju raya kami warna kelabu taun ni...

ain shalalala said...

jus: boleh tahan gak la cantik dia..hehehe..byk pilihan

kak long: acu tak geng muaz la, sebab muaz pilih kelabu