Thursday, August 12, 2010

congrats kak nor and kak suzen

akhirnya....

bersempena Majlis Konvokesyen UKM kali ke 38, sekalung tahniah buat kak Nor and kak Zen.  bukan senang nk dpt master kan?? byk halangan, ranjau yg perlu ditempuhi. at last, U did it!!! (pic ni rembat dr fb kak nor..jgn mara)

Kak Nor, Prof Razak and Kak Suzen

geng futsal..

congratulations to both of you. sorry ye, saya tak dapat attend tuk memeriahkan lagi suasana. apepun, masing-masing dah bergelar 'Masterji'. semoga ilmu yang diperoleh dimanfaatkan buat agama, bangsa dan negara. pasni isi form Ph.D lak ye. buat readers semua, tuntutlah ilmu sehingga ke akhir hayat =P 

masa mereka telah pasti, masa saya??

5 comments:

PuteriGunungTahan said...

~~ pasti ain psti datang!!..muah tq n love u


p/s:: nk main futsal..bile ek???

Siti fairuz Yusof said...

InsyaAllah dtg kalu huar2kan satu FB awal2..heheh..

P/S aku dh lama x aktif futsal..huhu..n Puteri Gunung Tahan..sy nk add kamu dlm bloglist sy ley?? :P

mamamuazsayang said...

macam jubah FSKB jer??

PuteriGunungTahan said...

~~ ain::typo error..masa ain pasti dayang..hehe

~~ siti fairuz:: boleh silakan..bg emel kamu ye..blog sy sgt gedix mcm saya jugak..hee.. ;p

p/s:: juz ekk..kiki

Siti fairuz Yusof said...

Puteri Gunung Tahan : ini email nya dong...sitifairuz84@gmail.com

Ain: tumpang lalu...hehehe