Tuesday, August 17, 2010

muaz update

video


lama kan saya tak update pasal my anak buah yang sorang ni. hehehe. mesti ramai dah rindu kan? hehehehe. my cutie pie ni dah nk masuk 11 bulan dah tak lama lg. cepat kan masa berlalu. dulu kecik cinonet je, sekarang dh big boy dah. dah makin ensem. gigi pun dah ada dua batang dekat bwh. soon, tiga batang kat atas. almaklum la hari-hari golek gelantang bersama-sama, pastila acunye yang membelek2 tumbesarannya. hehehhe. 6 hari menikmati abc bersama muaz, makan sama-sama, minum sama-sama. heaven betul, tp hari ni acu dh mula puasa. so, muaz makan dgn wan la eh. acu xmo suapkan. bolehkan? acu dah terbiasa makan sekali dgn muaz, nnt tak psl2 acu join muaz makan lak. sup muaz tu sedap sangat. nnt karang, sekali suap muaz, sekali suap acu. naye je. hehehehe. 

untuk pengetahuan semua, abc tu bukanla ais batu kacang, air batu campur or pape yang seangkatan dengannya la. abc = Allah Bagi Cuti. kikiki. saya pun baru tau phrase ni. tu pun dari blog si sepet adik ceera. kikiki. canggih betul. zmn saya dulu xpenah lak dgr abc. peot ada la. hik3x. sekarang baru kul 0635hrs, badan masih segar bugar lagi. tgkla tgh hari nnt ok tak. pagi tadi sahur amatla berselera. kan saya dah ckp, mak saya masak sedap, mata ngantuk2 pun still makan tambah gak :P