Monday, August 23, 2010

Setahun bersama kamu..kamu curang

diam tak diam dah setahun rupanya kami layari hidup bersama. berbulan madu kasih bersama, gaduh2, gurau senda dh jadi rutin kami sentiasa. biasala kan, sedangkan lidah lagi tergigit ni kan pula suami isteri. 

opps.. tp kami tak kawin lg secara sah. dia la..selalu menduakan saya. adakan hubungan sana sini, tau la saya tak cukup bagus. saya suam-suam kuku, tak sexy, tak hot, glamer mcm kekasih awk yang lain. tapi saya tak kesah, saya tetap setia pada awak, walau saya tau awak ada yang lain. malah saya suka kalau kita berkongsi, menikmati kemanisannya bersama yang lain. semoga awak terus maju lagi dan semoga kasih yang terikat antara kita akan terus berkekalan.


thx nuffnang. yipppieee..kita dah setahun together2 kan.. kamu tak curangla..dh jadi tanggungjawab kamu membahagiakan mereka juga. saya happy coz ada kamu. moga kamu bermurah hati bagi saya buffered earning..hehehe.. saya sedia berkhidmat untuk kamu..cehh..bodekkksss ;)

persoalannya, dlm real world sanggupkah anda berkongsi kasih?? gulpp..gluppp

5 comments:

saya_arief said...

ingat kan kekasih yang betol tadi..
;D

ima said...

sebenor2 nya tak rela..tp maslahnya kekasih pun takde..camner nk kongsi..huhu

Siti fairuz yusof said...

ciss...ingatkn real soulmate..huhuh

aZLiNa aZiZ said...

Berkongsi kasih, tak rela ai. hahahaha.

Berkongsi hadiah, tu yang terbaik dari saya. ;p

Jom join contest Raya Meletops. Jemput lah ke blog saya ;p

kak ina kl said...

amboi kemain kipas cik nuff tu yer..semuga selps ni be kamu bertambah lebat