Blissful Married

Daisypath Anniversary tickers
Lilypie Pregnancy tickers

Tuesday, February 18, 2014

Monday, February 17, 2014

ala-ala maternity shoot..




heeee... unplanned pun.. tp mcm best je kan.. bolehla buat kenang-kenangan di masa hadapan. gambar semasa kejadian ketika kandungan berusia 34 minggu dan 5 hari..

terima kasih suami kerana anda begitu penyayang dan penyabar.. hohohoho.. 


Wednesday, November 27, 2013

Kursus di Sandakan

cerita lama, tapi baru nak up. heheheh. sekarang ni baru rasa ada kelapangan sket..

first time g sandakan, bandarnya kecik je. bak kata org, jauh berjalan, luas pemandangan. memang seronok sangat, mana taknya berkursus dengan teman2 seperjuangan hilang dari suasana stress di office. tu yg paling penting.. keluar dari office mmg indah sekali. kikikiki.

just landed at sandakan airports..



geng2 mak jemah mula bergossips!!! as usual!!!



menginap di four points, by sheraton mmg tip top!!!


sempat lagi masa break merasa buah taram..terkenal di sandakan. bolehla..tp aku tak mkn la~


jadual tak pack mana, so sebelah malam ke seafood kita. semua org kata sedap..tp disebabkan hormone mengandung saya yg datang menguasai diri, makanya I tak mkn mana pun. ahaksss


kesemua peserta kursus yg kebanyakannya intake kami.. bergambar bersama Uncle Jeff, dari IPRM (Institute of Public Relations Malaysia)


before balik kl..antara muka yg balik lambat. gara2 flight delayed..sabor je la...


  ** gambar shopping tak sempat nak capture, tgh shopping manala nk igt amik gamba kan. yg pasti, pasar sandakan memang bersih. itu i puji.. sgt kemas. ada masa kita berkunjung lg ke sana..





Tuesday, November 12, 2013

Had Fun!!




me @ 5 month :)




Jalan-Jalan di Festival Kesenian Kebudayaan Islam Antarabangsa Putrajaya

Berkesempatan jalan-jalan di Festival Kesenian Kebudayaan Islam Antarabangsa Putrajaya pada 5 Nov yg lepas. Menarik!! mcm-mcm ada. pameran reka bentuk binaan islam, pakaian muslimah, makanan, dekorasi dan segalanya la.









cantikkan. sekurang-kurangnya kita tahu la culture timur tengah.. (mcm dh tak best je ayat blog aku kan sekarang ni..) taramla...janji update..kikiki