Thursday, August 19, 2010

tak usah mimpikan daku

rasa mcm mau kawen!!. hahahaha. lariiiii...pasti ada yang nk sepuk saya. kikiki. 

tp betulla. dah feeling2 nak naik pelamin. ape kes? laki pun tak de. coi betulla. hehehe. jelesla..rakan-rakan seangkatan kebanyakan semua dah bertukar status. paling tidak pun masing-masing dah ada yang empunya.

emm.. bukan ape..dah 2 mlm berturut-turut termimpi bekas tupperware. termimpi okey, bukan saje-saje nak mimpi. siket pun tak terlintas nak mimpi or ingat segala bagai. saya dah tutup buku lama k. ke sebab dia tgh mimpikan saya juga dlm masa yang sama. teheee..haippp..tak baik tau, bini ada sebelah leh mimpi-mimpi lak dgn org lain. kikiki. lempang karang baru tau.


orang kata la kan, kalau kita mimpi kan seseorang tu, means dlm masa yang sama org tu gak tgh mimpikan kita. btl ke?? comment sket pasal ni. ooo..kiranya awk nk jumpa saya dalam mimpi la ni. nk jumpa face to face, cinta terhalang. hahahaha. sengal. 

sokay la tu. mimpi kan mainan tido,  mimpi juga mainan setan. tp..bulan puasa kan xde setan.. so?? har har har. saya tidak mahu jadi yang kedua ok. jokes =P

19 comments:

saya_arief said...

betol ea kalo kite mimpi tu, owang dalam tu mimpi kite gak..?
hoho..xtaw lak.
:P

ZACK ENTRY said...

jodoh di tangan tuhan..apa orang kata tu hanya kebetulan..



latest entry Ekspedisi Jelajah Gua - Episod 3 (Gua Ular)

ellis suriyani said...

kawen la..best tau..ekekek

Live. Love. Laugh. said...

erm yg orang mimpi kita balik tak brapa sure. tp yg saya sokong...bulan pose takde setan. cmne tuh...

rATu kEBaYA said...

tak pernah dengar pulak dek.. tapi akak selalu jugak mimpi x bf sebelum ni.. tapi x bf yang paling lama bertahan jelah.. hehehe..
yang setakat 5/6 bulan tak lak nak mimpi.. hehehe

Ciao Annin-sama said...

Kalau betol dalam masa yang sama org tu pun mimpikan kita, Wah!!!

Sooner or later you'll meet that special someone. Don't worry :)

kak ina mail said...

Dulu pun akak ingat cam tu.tapi bila akak tanya orang yang akak mimpi tu.ada mimpi akak tidak.dia cakap tak de pun.kwang kwang

apek said...

didoakan sampai jua jodoh awak nanti

lumut said...

xpenah lak dgr teori mcm tu..slalu dgr kalau kite tringat org tuh..org tu pon trigt kan kite..hehe

eh eh...jgn terpedaya dengan entry parid..cisss...

hye hye..sori tumpang lalu.sesat ni..saye budak baru

BitsBest said...

rilek ar dik...awak masih muda lagi :)anyway tak salah klu ade perasaan camtu..lumrah kan.hihi

Sharinginfoz said...

kalau mimpi yang seronok2 memang sedap kan

Apa Orang Selalu Cari Kat Google?

Fay Nana (Cik Fana) said...

mungkin minda separuh sedar awak terlalu tringatkan dia tu yg sampai termimpi2 tuh. :D

hahaha jgn risau la psal status, just go with he flow okay!! :D

Cik Ayen said...

sweet je mimpi :p

kak ina kl said...

salam dari akak..atau auntie..

mimpi camtu maknanya dua-dua dah angau...tu kena cepat-cepat naik pelamin

ain shalalala said...

hehehhe..thx semua..

appreciate!

niena said...

wahhh bekal tupperware tuh
haha asal tak penah mimpi plak ye?
pleks pleks

:)

Hamzah Ian said...

gua mimpi naik kete.. hebat kan??

soffya cik bulan said...

eh setan ttp ada...
cuma power je krg..:)

thnks rjin komen blog..:)

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

err sekarang solo ke...?selamt pose