Monday, August 2, 2010

emak khairuddin = kawan saya

canggih betul kan emak khairuddin tu, sampai ada channel sendiri kat youtube nk menyampaikan rasa rindunya buat anaknya yang tercinta KHAIRUDDIN. sape la khairuddin tu eh. auntie, tunjuk sket muka anak auntie tu. hehehhe. mesti anak manje kan :) bertuah betul dpt mummy yg sporting mcm auntie. hehehe. 

saya dh tgk dh semua video auntie kat youtube, look familiar la auntie. saya rasa auntie ni mcm kawan saya yg tgh buat Ph.D je la (namanya dirahsiakan). ke auntie mmg orang yang sama dgn akak Ph.D tu? hehehhehe. oooo...ke akak Ph.D saje je tanak bgtau kat kitorg. la ni akak Ph.D de buat advetorial job ye...ooo. dh sign kontrak ngn nuffnang ye. ngeeehehehhee. senyap2 je eh, tp saya lupa lak nk soal siasat akak Ph.D ade ke tak anak nama khairuddin. tak baek tau kak senyap2 dari kitorg semua. hehehehe. cuba awak semua tgk pic kat bwah ni. sama kan?

sama kan???kiri: mummykhairuddin, kanan: member saya (kakak Ph.D) 


untung betul khairuddin. mummy dia advance betul :DD siap bagi pesan guna video tu. hehehhe. very kelasss. bukan semua org mummy dia terer IT. tabik spring gak la, tp kan auntie, dlm video tu nape aunti tak pandang kamera sgt. mcm baca skrip je.. kikiki.

berbalik pada rupa mereka yang sama tu, tak kesah la kalau mereka orang yang sama ke tidak, yang penting kat dunia ni kan ada pelanduk dua serupa. hehehehe. mungkin saya dah jumpa dua daripada mereka. anda yang lain tolongla carikan yang lima lagi ye :))

3 comments:

Sir Marcello said...

wah sweet giler buat pesanan macam tue..mmg mengikut arus kemodenan~

Zairie Husin said...

betul ke nie? hehe

my recent post:
DETIK TERAKHIR RASULULLAH S.A.W

drill_red said...

a ah.. muka cam sama jerk!!