Sunday, March 13, 2011

selamat berhujung minggu

bt pe weekend ni korang???


saya g wedding my sis punya kawan. ingat tak pd entry raya saya tahun lepas saya janji saya nak reveal my baju raya, last2 tak menyempat nak update psl tu kan. so ni ha dia saya tepek baju raya saya tu yang dah basik kat sini, kebetulan sy pakai this kebaya masa g wedding td. kikiki.



act, entry ni....



cuma sekadar nak bajet cun!!! hahahaha. lempang sket. skali skala. pe salahnya kan??? lagipun sapa lagi yang nak cakap kita cun, kalau bukan diri kita sendiri. betul tak?? teeeheeee.




ok bye. happy weekend n happy school holidays!!

2 comments:

Elina said...

comelnya tuan rumah :))
*thanks sebab singgah blog yg merapu2 tu yek ^________^ i followw .. hehe

Anonymous said...

Cantiknya baju dia... merelik-relik... berkilat-kilat... suka tengok pakai camnie..... cantik... ;P