Sunday, March 27, 2011

another assessment to go :p

ayyaarghhhh...


belum pun sempat nak story citer assessment lepas, dah kena panggil lak g assessment lagi satu. kali ni under kementerian kesihatan. post still sama iaitu Pegawai Penerangan. huhuhu.


nasib baik kali ni tempat dia dekat jer. hehehe. kalau kat pd gak mcm hari tu, confirm booking hotel je. tak caya ke kena panggil assessment lg??? tgk ni ha..act, pegawai dr SPA hari tu pun de ckp, candidates yg pergi assessment untuk KPKK berkemungkinan besar akan dipanggil semula ke assessment untuk kementerian kesihatan. so, here we go.





kali ni kena study pasal kesihatan lak pulak kan. hehehhe. kenapa saya tak kena panggil pac ptd?? ooo. ada gak sorg dua yang bertanya. asyik citer psl peg penerangan je, meanwhile pac PTD pun ada gak skrg ni.  jawapannya sebab akak tak update pun akak punya permohonan spa. dah expired dik. yg ni pun sebab exam dia akak amik thn 2008 dan tempoh lulus dia valid for 5 years. tu yang kena panggil tu. teeeheee.


ok. clear??

1 comment:

mamamuaz said...

klu ade rezki another compulsory course u should take...be prepared..haha