Thursday, March 3, 2011

gila shawl..tp inner xbest selalu buat saya spt bola

assalamualaikum semua

hari ni macam mana? better dari semalam? heee. harap-harap macam tu la.

saya suka pakai shawl. geram-geram bila tgk shawl design baru. tapikan..sob sob sob. ada satu perkara yg buat ianya jadi xbest. huhuhu. masalah inner yg tak best. mencik!! susah la nak dapat inner yang betul-betul suit dengan muka kita. mana yang muka bujur sirih, lonjong, fine..muka pesen gini mmg takde masalah. sarung je mmg nice terletak kat muka. tp kalau yg muka pau mcm saya ni haruslah tension bila beli innner tapi tak ngam kat muka. tak pasal-pasal org igt bola bergerak. gggrrrrr. geram :(

heee..muka bulat

ada yang suggest pakai inner awning kat dalam, then kat luat lilit dgn shawl. nice gak. tp saya tak prefer sgt mcm tu. hehehe. ngengada. tula, sape suruh pipi tembam sgt. kan dah. padan muka. heeee. motif entry ni?? kena kuruskan muka. azam yang dah berkurun tak pernah success. teeheee. bola pun bola la, yang penting comel lagi cute ;)) ngeh ngeh ngeh. perasantan sungguh! do i care :p

2 comments:

Zaza said...

same with me..bulat jer muka bila pakai inner

ain shalalala said...

hehehe..bulat3 comel la zaza ;)