Monday, July 26, 2010

IGP's son Khidir bin Tan Sri Musa wedding with my schoolmate Dr Faizah Abu Bakar.

hebat sungguh kawan2 saya :)) IGP's son Khidir bin Tan Sri Musa married with my schoolmate Faizah Abu Bakar. tumpang bangga sekali. korang ade? kikikiki. tp..melepas giler sbb saya tak dapat attend this wedding. bila takde kenderaan mmg rasa patah kaki. huhu. nk menumpang org segan. dh naik tebal asyik muka ni je yg menumpang. to yah ngan pp, aku bukan tanak bgtau kat korg, tp aku segan dowh. hehehe. mak oh mak..bila nk bg sy kancil sebijik? ohhh...boleh saya bawak mak nnt. senang kita nk sopping mopping. kancil je pun mak..boleh eh.?? plz.. hikhik. stop the crap. 

The invitation card

disebabkan saya tak dtg, so melepas la peluang saya nk jumpa my favorite actor DATO' JALALUDDIN HASSAN. hahahaha.. ye la kn, IGP ngn dato' kan adik beradek. uisshh. saya mmg minat sgt ok dgn Dato' ni. mmg first class la lakonan dia, superb real. hehhe. xpela. nk bt cne. btw, congrats ye jah. moga bahagia ke akhir hayat bersama khidir :DD cpt2 dpt baby k. hehehe. sorg lg warga maverick9802 menamatkan zaman bujang. bestnye.

2 comments:

gha sudin said...

la.. tak dapat pi rupanya..

ritu pi pun, cam tak ramai sangat la plak dak kusess ni.. tak tau mane yang lain2..

tapi yang best, dapat amik gamba ngan musa n jalaludin hassan.. woh~~

^_^

alya said...

ain....huhuhuhu sorry sgt2 ... ko nape nak segan2 dgn aku??? mcm lah br kenal aku!...aku x kisah lah.... cuma aku terlupe sangat2 nak ajak ko....yg aku ingat pypy jek....coz asalnya dia mmg nak dtg uniten... alahai.... aku rasa sedey.. sbb slalu ajak ko..tetiba terlupe. salah aku.... nxt time ko jgn lah segan2 ...seriously aku x kisah...(ish aku ni ulang ayat sama jek)... sorry lalink....
xpe...nxt time akan ku pastikan... ko ada!! and aku x buat mistake lagi... apa guna aku ada sang viva pacuan 4 roda..kalo x bwk kwn2 kesayangan aku jalan2....sob...sob...sob...nxt time apa2 hal roger and out!!!!