Friday, June 18, 2010

jolly june

hye semua,

nmpknya musim cuti sekolah dh nk abis tak lama lg. asal cuti skolah je org ramai kawin, asal org kawin je mesti cuti sekolah. hik hik hik. sinonim. so di kesempatan ni aku nk memohon ribuan ampun dan maaf yg tak terhingga coz aku xdpt nk attend wedding uols esp buat rakan2 maverick9802 yg melangsungkan perkahwinan. ucapan khas ditujukan buat tasha & suami, serta zuraidah & suami semoga kekal bahagia hingga ke akhir hayat n dikurniakan zuriat yg soleh dan solehah. amin. (ko baca ke hek?? lantokla)

buat petrol n wifey pun sama gak..jauhla bang nk g kemaman and last but not least buat amin moga bahagia ke akhir hayat (tp kuang asam ko tak jemput aku eh).

b4 aku lupe, rasenye tak telambat lg nk wish CONGRATS kat Yanie ngn suami for their wedding. heheheh. sonok tgk pic korg g honeymoon :D cpt2 dpt baby k. kepada semua pengantin yg melangsungkan perkahwinan, selamat menempuh alam baru. moga bersedia memikul tanggungjawab sebagai isteri dan suami yg baik. insyaALLAH.

pak pak pak gebung gebung gebung3x. ngeee~~