Monday, September 7, 2009

miss communication

Ada sepasang suami isteri, baru jua berkahwin, menjalani puasa first time as a couple. Hendak dijadikan ceta, mereka ni pun bergaduh ntah pasal apa.

Si suami pun ngan merajuknya bagi cold shoulder kat si isteri ngan takmau becakap dengan bininya. Jadi malam harinya dia pun menulis note untuk si isteri: "Sahur nanti bangunkan abang" dan di simpan dekat dengan tempat tidur isterinya.

Apabila si laki ni bangun, hari sudah pun siang dan dia mendapati ada sekeping nota dengan tulisan bini dia: "Bang, bangun bang, makan sahur." Kuang kuang kuang~

p/s : Miss-communication !!!
(tak kira la dlm ape jua masalah pn, communication tu sgt pntg..kang sorg phm len, sorg lg phm len. pstu nk gaduh tak tentu psl, kalau gduh kecik2 je xpe la kot. buatnya jd haru biru. spe tau??) erk..cm pnh jd je :(


1 comment:

Fyzal said...

yerp.. thats really a bad miscommunication. . ade ke kejut ngan nota.. memang sampai sudah la tak bangun

Fyzal's Territory