Sunday, December 9, 2012

Masih lagi tentang anak buah

ye.. belum tamat lagi kesah anak2 buah ku. (mode: sedang merindui mereka teramat-amat sangat).

dengan pecah rekodnya weekend di merlimau dengan jayanya. hohohoho. this is really for the first time bermalam pada hujung minggu di Merlimau tanpa sebarang aktiviti yang panjang membuatkan diriku betul2 kebosanan. urrgghhhhh. kalau balik umah mak, tak terkejar masa tu, tp bila kat sini, aigoooo lambatnya masa berlalu. tsk tsk tsk.. sampai merajuk2 dengan suami sebab membiarkan isteri keseorangan. hahahahaha. hate it..

lupakan kesahku sebentar.. jom tgk sat dengan video lama yg aku jumpa..

video


video


video

bila tgk video2 ni, rasanya cepat sangat abg membesar..hoho..acu rindu aaz yg kecik.. la ni dah big boy ngan kita2 dia ajak gusti.. sabor je la..makcik ko ni gegirl ok. mana leh ganas2. iiz jgn cpt sgt besar ye.. video iiz tak byk..nnt acu balik, acu akan cuba merakam saat2 iiz kecik okiesss.. layan lagi video2 lama.. time flies oh nooo.. cepatlah weekend ni.. adoiiii

** aaz dan iiz adalah nama manja muaz n muiz yg mak ngah bagi..


1 comment:

mama_muaz&muiz said...

aaz yg selamanya baby mama...muah...muah!!