Monday, December 3, 2012

anak-anak buah

buat masa sekarang ni aku ada dua orang anak buah.. yang pertama muaz.. yang kedua muiz.. dua-dua comellllll sangat. yang ketiga kita tunggulah nanti kan..

 **** MUIZ ****










 **** MUAZ ****








ni nak citer pasal kedua-duanya. masing-masing dah pandai menunjukkan pe-el masing-masing. adik jealous kat abg, abg jealous kat adik, especially bila dua-duanya berada di rumah wan. bila adik minum nenen dengan wan, masa tu la abg nak basuh yak (berak) dengan wan.. bila abg nenen dengan wan, time tu pulakla adek terkedek-kedek menempel dekat wan, mintak amik dia. masa ni dua2 bolayan kan mama dia gara-gara berebutkan wan. hahahahaha. sampaikan wan terpaksa meriba abg, dalam masa sama ribakan adik jugak. alahai dua-dua cucu wan. wan pulak jenis tak sampai hati melihat cucu-cucunya. maka timbullah pelbagai adegan antara adik dengan abang. ni baru dua orang dah rebutkan wan.. nnt bila ada anak aku sendiri nnt***.. eh??? ada dah ke??  heeeee ;))) kikiki.

** belum lagi la...usaha tangga kejayaan #harie anuar

1 comment:

mama_muaz&muiz said...

allololololo...kana haub uca yg lemoc!!!!!!! alhamdulillah...mungkinkah ada ahli baru taun dpn? muahahahahahaha