Saturday, October 30, 2010

Baby & Toys Contest

menyahut lagi seruan untuk menge'join' contest. heheheh. last time join takde rezki, kali ni kita cuba lagi k. 'KITA'..means?? saya dgn sape?? sape lg kalau bukan gandingan hebat antara saya n my the only one nephew. the great combination of ACU & MUAZ mungkin boleh membawa tuah kali ni, teeeheee =) sape yg berminat nak lawan kami dialu2kan untuk join contest ni ye. 

baby & toys contest
aunty feaza...ni gamba muaz tgh sonok main dlm babywalker..excited sgt!!. muaz rase dpt kaki time ni..kiki ..ada chance muaz menang kan aunty (^_^).

nama anak saudara: muhammad muaz bin mohd azryil azimie
DOB: 19092009

DONE!!!

saya nak tag: adeq, syaida, hanabishi
(mane2 yg single tak ber'baby' lg, sila pertaruhkan anak buah uols k)

**harap2 rezeki muaz menang kali ni..

7 comments:

MadianiMamat said...

yong, aku xde baby lg...camne aku nak jwb tag ko ni????hahaha

ain shalalala said...

adeq..sila pertaruhkan ajmal, adini or yg 2 org budak tecik tu =) hehehee

MadianiMamat said...

sume 4 org tu x naik walker...kot...hehe...nnti akan daku usahakan tny mamanya....rasenye anak buah last aku, adam khalish, guna walker kot...

MadianiMamat said...

aku br bace about contest ni...ooo, aku igt kena gmbar yg dlm walker....hahaha...ntahmane nak cr gmbar wei...fon aku rosak...gmbar2 dlm laptop sume hilang mase format ari tu..miscommunication mase format..sedih aku... :(

ain shalalala said...

hehehhe...xpe2..sokay kot

Syaida said...

alaaa...syaida lom de baby lg..ank saudara pon blom...huhuhu.

mrS sHaq said...

wah.. excitednya dia naik walker... cute sgt..

anyway, thanks for joining..

good luck ya yunk