Tuesday, November 30, 2010

Projek DJ2B-31 Blogger. SAYA MELUKUT DI TEPIAN GANTANG


dah lama perasan Projek DJ2B-31 Blogger anjuran cikgudahlia, tp hati selalu bolak balik nak join ke tak. heee. so, tinggal last day ni, hati telah berbulat suara. yer.. sy mau join!! malu tp mau ;)

kenapa blog saya patut jd 31 terpilih?????

selama ni, saya mmg selalu tak kesah pasal trafik. kalau ada blogger nak baca, saya alu-alukan, tp kalau takde saya takdela kesah sgt. tp, skrg ni sy rasa tanggapan saya selama ni salah. bila kita post entry baru, tp xde org baca or comment kadang2 sdey gak. mcm kita syok sendiri lak bercerita. letih gak kdg2. huhuhu. dunia blogger ni kena saling backup n support each other.but still saya tak rasa lagi semua tu, kenalan dr blog pun tak ramai, padahal kalau ikutkan1yr saya dh berblogging. nak la gak jd femes. hehehe. sbb tu la i'm decided to join Projek DJ2B ni. mana la tau pasni bertambah meriah blog saya. this one effort la tuk saya sorg blogger picisan tuk promosikan blog saya. bukan senang nak tempel kat blogger terkenal mcm cikgu dahlia. gud job cikgu ;) sbb apa saya perlu dipilih..huhu. tgk la ni..tak byk mana pun trafik kan. sob sob sob.

malu nak show sbnrnya..
heheheh. tuk blogger suam-suam kuku mcm saya ni, gni la trafiknya. suam-suam kuku je. kejap adala banyak, kejap tu takde langsung. sbb kan saya suka blogging, so takdela nk sentap sangat. selagi berdaya selagi tu la menulis. hehhe. yg penting blogging make me happy. kira mcm dh addicted la. huhu. hope pasni leh la jd mcm cikgu dahlia. wink wink ;)

4 comments:

DaHLia said...

uiks..memang sedey wooo kalo xde orang baca...sis masukkan kamu antara 31 tuuu.. :D

ain shalalala said...

yippieeee..best2..thx sis

mush said...

salam kenal dengan blOgger merah Cikgu Dahlia, sama² kita suppOrt each other k...

ain shalalala said...

worait ;)