Friday, November 20, 2009

yea..sabah bah!!!

assalamualaikum semua,

rasanya aku dh lama tak berblog. huhuhu. sgt2 bz sejak dua menjak ni. keje bertimbun2, meeting bersepah2. jd mmg tak sempat nk update pon. skrg ni aku sgtla merajuk dgn blogspot, ade ke aku update tp kat sidebar tu still entry yg berkurun2 lepas. so, dgn secara tak langsungnya sume readers aku igt aku tak update. sgt keciwa. hits pon dh tak semenggah cm dulu. huhuhu.

emmm. berbalik pd tajuk asal entry ni. ri tu kitorg g kk bah. sgt seronokss. perbelanjaan ke sana sume ditanggung sepenuhnya oleh ukm baik dr segi hotel, makan, and tambang kapal terbang. duit poket je kena siap sndiri. tu pon ade dr xyz yg sgt bermurah hati nk offer duit belanja kat kitorg. sgt terharu :))
kitorg nek air asia je(penerbangan tambang murah katenye). tp hari tu takde la murah mane, murah sket la compare dgn mas. tambang setiap sorg g balik around RM4++.++ kalau pakai duit sndiri kompom la aku tak g. sakit siot nk byr duit tambang. hik hik hik. tp disbbkan kemurahan dr xyz, maka kitorg pon leh terbang ke kk. bertolak dlm kul 9.25am n sampai kk around 12.30pm. sampai terus check in kat promenade hotel. nx agenda bersambung ke entry berikutnya :D

1 comment:

PuteriGunungTahan said...

~~ ain, adakah PM. Dr ABC akak sama dengan dr xyz ain...huhu..terharu kan..