Wednesday, January 19, 2011

nak sambung ke??

hari ni duduk sembang-sembang dengan kakak Ph.D. seronok je borak2 dengan diorang. kalau tgk cara diorg tu, sempoi je. time buat keje, buat keje, time baca journal, baca journal, time borak-borak, borak-borak. maksudnya time focus, mesti focus, time santai, kena santai la kan. mcm best kan? takde la skema sgt duk focus 24/7 dpn lappy. 

rasa mcm nak sambung je.. heeeee. tgk blogger hebat mcm babyibu pun mcm best gak kan??

sekian..

tapi....nnt kupikirkan lagi.. mode terkini: menyiapkan slide show untuk viva.

3 comments:

BabyIbu said...

salam

uik keluar nama kita pulak. hehe. tak hebat mana pun dik. semangat kena kuat. time keje (study) kena fokus. time lain tu just enjoy the life. bila lagi boleh cuti2 macam ni kan? dah keje tak dapat dah. Hehe.

BabyIbu said...

oh ya - good luck for you viva - all the best!!

sabree hussin said...

eh sambung apa ni ye? hmm.. 1st time datang singgah sini