Monday, January 18, 2010

Happy Birthday Kak Izan

this entry dedicated especially buat kak IZAN sempena bday dia hari ni. yang keberapa?? tet!!! hehehhe. kitowang sume bt surprise kat dia. terkejut tak kak izan? kak sha memainkan peranan yang penting dgn pura2 mengajak kak izan pegi pusan (kak sha menabung di asb tu..ngeee). nor ngan warin lak bersedia awal dgn membeli cake. walla sedap gler cake tu. aku pulak xde bt pape. hehehhe. cuma escort kak izan je dan sentiasa roger ngn nor untuk memastikan sumenye berjalan lancar.

happy birthday kak izan. moga cepat kawen, cepat siap PhD. ok. tatatititutu. silakan untuk menengok gambar k. kualiti gamba kurang menarik ye. aku lupa nk tukar setting camera, lg pun pakai cam hp je.





baby hakim pun join skali. kemain sedap dia makan cake. hehehehhe. pasni bday mak ngah suzen lak ye hakim, pe kata nnt hakim ckp kat mak ngah nk mkn cake secret recipe lak. hehehhehehe. mak ngah kan dah kaye..

p/s: gamba2 ni khusus untuk tatapan kak zen yg jauh di perantauan, termasuk kak jue skali, n including kak ani skali (tp kak ani jengah ke blog aku ni. kui3x...belasah je, xlupe juga bt cik meeko skali.) semoga terubat rindu terhadap kami. hehhehe. macam raya la pulak ;))

4 comments:

limaedua said...

cik ain..raya ek? rasa la jugak..:D
hepi birthday izan..smoga pjg umur, dimurahkan rezeki, dan sentiasa dibawah lindunganNya..amin..

warine said...

xyah tett2 la rahsia umur izan 2 ain,terserlah dh kt gambo kek umo izan,haha..

Nor said...

haah ain ni, xyah nk tet tet umur nye..kikiki..cake ni sedap & cantik..hehe

ain shalalala said...

kakak sekalian: cake tu mmg tak leh cover lgsg umur kak izan..ngeee~~