Thursday, December 29, 2011

good luck and all the best!!

exam is just around the corner, sekarang ni pun tgh study week. kalau zaman study dulu, time study week ni la baru aku duk struggle belajor. barulah terhegeh-hegeh mencari kawan2 untuk study group untuk discussion. kikiki. masa ni la duk menebeng kat bilik Fiza, Sab, ima or kdg2 g cari adek nk tips exam. hahaha. mmg tak patut dicontohi langsung. masa ni la baru salahkan diri sendiri, duk berzikir dalam hati kenapalah dari awal tak study, kenapalah tak buat nota. kenapalah tak itu, kenapalah tak ini..

la ni..diorg yg kena exam. wakakakakaka. aku dh faham perasaan cuak mereka. kikiki. masing-masing sibuk nk mintak soalan bocor. heppp! mana boleh.. miss korang yg terbaik ni dah bagi byk dah hint-hint soalan yg keluar. tinggal korang hadap baca je. insyaAllah =)



ni sebahagian dari student i.. yg ni klik ustaz ngn ustazah. yg geng brutal dah balik awal dah. tak sempat nak gambar2. xpela..lenkali jumpa lagi kita gambar ok. de yg request suh miss yg comel ni ada masa hari diorg exam. how sweeeet. kekekeke. insyaallah i'll be there.

sekali lagi selamat menempuh peperiksaan dan selamat berjaya.


ps: pic from fb syibli and husna

3 comments:

fatimatuzzahra said...

ain awk ngajar katne..mcm kenal jer tgk dr dressing student2nyer..

ain shalalala said...

kak tim sy ajar dkt ukm..hihihi..ajar information security untuk budak pengajian islam ngn mass comm. hehehe

fatimatuzzahra said...

oo hehehe ukm bangi yer :)