Friday, June 10, 2011

bosan..cliche...

boringkan dengan blog aku skrg ni? aku pun boring gak.. sebab nyampah sgt tgk blog still tak cantik lagi. jadinya mmg tak kuasa nak update. esok lusa sepupu kawin, so mmg takde masa nak cara kat blog la. tgk nx week pulak cane? heheehhe.


next week dah bukak sekolah, agak2 pagi2 jam tak. saya pemandu baru ok. tangan n kaki still lagi menggeletar sometimes. tipu la..xdela sampai mcm tu. over sangat okay. baru2 drive pun, tp dah lepas dah bawak kat bukit putuih pilah tu jang. hahahaha. nak tau kul bape pg2 saya kuar g office? hoho. kul 6.55 bertolak and kul 7.20 gtu dah tercongok kat bilik. kiki. tu pun kete dah banyak gak. tau je la jalan kajang silk banyak kete, pahtu masuk bandar baru bangi banyak lak traffic light. but alhamdulillah, dari hari ke hari semakin yakin dalam pemanduan :) pk satu je, kalau orang lain boleh, nape kita tak boleh kan.


buat korang2 semua yang memandu ke tempat kerja or nak ke mana-mana jua, jangan lupa baca doa menaiki kenderaan k. semoga selamat sampai ke destinasi serta perjalanan kita dilindungi oleh Allah. mana yang tak berapa nak tau doanya, jom kita tgk kat bawah ni.




Maksudnya: Maha suci Allah yang memudahkan perjalanan ini (perjalanan kenderaan) bagi kami. dan tiadalah kami berkuasa menggunakannya tanpa kurnia dariMu, sesungguhnya kami akan kembali kepada Tuhan kami.


kita sama-sama amalkan ok!!

2 comments:

PuteriGunungTahan said...

uyoo.
pe plat kete..mana tahu leh terjumpe kat trafik lite sri kembangan tu..mmg akak lalu situ time ain kua umh..pastu kita racing eh..hehe..

Kancilbiru said...

mula2 bawak keta mmg gigil lagi..pastu lama2 nak rempit jer kejanya..hehehe