Saturday, April 16, 2011

jarang dah kan..

assalamualaikum semua..


perasan tak yang sekarang ni saya jarang update blog. emm.. sebab... sibuk tahap gaban... (boring dah kan dengan jawapan macam ni..)


sebenarnya.. bukanla sibuk mana pun. sebabnya sekarang ni, ada masalah hp. errrkkk. blur?? pe kaitan masalah hp dgn jarang update blog??? masalahnya adalah entah ape pasal bluetooth hp gagal berconnected dgn bluetooth notebook. cable hp pun dah ke mana dah peginya. makanya tak dapatla nak transfer gambar-gambar dlm hp ke notebook. berblog tanpa meletakkan gamba adalah sangat boring dan menghambarkan for me umpama menikmati ikan bakar tanpa kuah asam dan cili apinya. tak sempurna rasanya. ni pendapat saya la. sebab lain orang, of coz lain caranya kan? ada je blogger yg still ramai readers even though blog diorg tak de post banyak gamba. hehehe


nnt i'll fixed it. actually, banyak cerita yang saya nak update. rasanya tahun 2011 macam tahun yang best je :p teeheee :)


tetiba rasanya nak buat vlog. whattt?? ain nak buat vlog..berangan lah kau!! blog ko pun xde org nak baca, ni kan pulak vlog. kikiki

1 comment:

Zoul Yahya said...

kalau sy komen, sy lg comel la ekh~ hehe!
:P