Sunday, March 21, 2010

lagi2 bola

hak hak hak..entry ini berbaur futsal lg. mesti korg sume dh nyampah kan?? pedulik ape aku?? sbnrnya aku tatau nk story ape kat blog ni. kih3x. takkan la evrything kita bt kta nk ckp kat org kan. cm tak best la pulak. jadik..untuk mengelakkan blog aku ni basi, aku bt je la entry psl futsal. mmg futsal kegilaan kitorg sume bt mase ni. so korg tadah je la tinge, bulatkan je la mata bc entry futsal aku kali ni n tuk mase2 yg akan dtg. ngeeee~~~jgn sampai bernanah udah

thn ni kan world cup, so..ni la jadiknye..kitorg igt nk joint mane2 tournament yg akan dtg. sound cm hebat kan. we'll see ",




bile lg kan nk bersukan mcm ni?? nk kumpul ramai2 cmgni. nnt bile masing2 dh kawin ikot laki masing2 susah la nk gather ramai2 mcm ni balik. kalau sume duk bbb xpela, ni kalau merata2 sorg kat utara, sorg kat selatan, sorg kat timur, sorg kat sabah, sorg kat pakistan, sorg balik seberang. susah la kan. so, selagi ada chance nk hepi2 gni baik dimanfaatkan sepenuhnya kan. bak kata org "live life to the fullest". aku pn time ni la baru nk bersukan peluh tiak, kalau tak jgn harapla. lenlain hari kje nye mentakedarah je. hehhehehe.

tp yg tak laratnya pas main, kitowang msti singgah mkn minum lu. pe brg pas main terus balik. tak rock la kan. hahhaha. mlm tu sume org order air sorg dua gelas. gler boncit mlm tu.

ok la. girls, get ready for nx week k. masa n tpt still mcm biasa. ongkosnya juga mcm biasa (tertakluk pd bilangan player)

p/s tuk kak zen n sume kwn2: nor hatrick++ hari tu. gler gempak la. striker baru mule menyinar. same goes to izzah - mantap :)) lalalalalalala~~

pic credit to dayah..sume gmba santek2 belaka. 2 thumbs up :))

2 comments:

Nor said...

haha...i loike!!!aien, sape yg kt pakistan tu???..aku hattrick+++ that night..yah yah..!!!

warine said...

gud job nor..cube wat strike hetrik lak time boling,baru la atlet serba boleh,haha..