Thursday, April 11, 2013

Aidijuma

lama dah usha tudung AJ ni. tp ingatkan mahal la sangat mcm tudung2 lain di pasaran. rupa2nya masih ok lagi la. hee. maka sekarang ni ber'aidjuma' la kita hari2 ke pejabat. sebenarnya secara tak sengaja terjumpa concept store AJ di mydin mitc, ayer keroh. macam disua2 pulak untuk beli. heeee. rembatan pertama adalah jenis 205 tribal, 205 three stripes, 204 purple, 205 small checkers, polkadot and 3 helai three tone. sangat cantik dan senang bentuk dan segala2nya senangla. sangat puas hati. maka lepas ni akan selalu la ke sana. heeehehehehehe.

terus feeling datin juma. hahahaha

akhirnya...

tapi sekarang ni banyak sangat dah kan juma inspired. huhuhu. sebijik sebijan. aku pun ada gak selai dua. mihmih mih.. tp tetap rasa dia lain bila kita pakai aidijuma. kikiki. tepuk dada, tanya bajet!!!





******

#I'm a bawal lovers... dulu, kini dan selamanya. Bawal yg paling mahal pernah kubeli adalah bawal e.x.c.l.u.s.i.v.e.. dah nama pun exclusive kan?? kikiki. tu pun sebab nak pakai time nikah. kalau tak, bawal pasar malam pun boleh :))



7 comments:

Anonymous said...

salam sis..nak let go tak tudung bawal aj tribal dan checkers coklat tu.let me know email emiejuruh@yahoo.com

Anonymous said...

Salam sis. Huhu,soklan yg sama...nk letgo x aj chocolate small checkers tu?or nk swap ke?huhu nk sgt2...plzzz...ape2 cntct kite 0136508414.tq dear.

ain shalalala said...

Salam adik yg bertanya..maaflah akak tak de nak let go pun tudung tu..Sayang la dik..sorry yer.

Anonymous said...

Salam sis,tqsm reply komen kite.Mmg cun kn small checker choc tu?eksklusif sgt wrnanye.puas kite tye org xde spe nk letgo.klu 1 ari tbe2 sis nk letgo pm kite ye.tq sooo much again cz lyn kite.

ain shalalala said...

Cuba search kat fb group aidijuma..maybe ada yg buat preloved ke or tukar suka sama suka.

Anonymous said...

hihi...msh soklan ttg aj.. adik nk letgo ble2 tdg aj tribal kaler maroon tu contact akak ye: 008896782... :)

anggerainie said...

aduhaiii... sampai ke sini peminat AJ memburu tudung OS...huhuhu.. :D