Friday, June 22, 2012

amik seminit dua jap

hari ni baru la rasa lapang sket.. kalau tak, hari2 lain haru je dibuatnya. tak terkejar sana sini. bilik pun tak sempat nak dijengah (ni tipu). nak citer pasal kje rasanya dah byk sgt citer yg tertangguh. nanti2la bila ada semangat nak bercerita kita citer sume. la ni tgh merindui dua hero hebat buat masa kini.. sape lagi kalau bukan abg n adik aka amon@che mon - sebab dia montel. hahahahaha. nk gigit2 je dua org budak ni.


mana yang tak kenal, ni abg muaz. dia dah masuk school. hari tu teman mama dia hantar pergi school, dari muka excited terus bertukar. kikikiki. tak leh di'provoke' sgt ttg school. nnt matanya berkaca. hahahaha. sebijik mcm mak ngah dia. muaz nk masuk tiga tahun. mulut kemain petah bercakap. kadang2 menggeramkan sampai rasa nak cubit2 je. kalau dpt pegang hp aku, bukan main lg tangan dia kemain eksen lagi touch screen. lagi terer dr mak ngah dia. hahahaha. abg bila nk dtg umh acu lg eh?? sorg boleh la jd tumpuan. kemain sume yg nak, sume dapat. ngan mama dia apa pun tak bleh. hahahahaha.


dedek yang deb4b. mcm2 gaya adik ni sekarang. tido dlm buai pun leh menumus. hehehehe. asyik isap jari je kje.. sedap ye dek, berdecup-decup bunyinya. suka gelak kalau diagah. nmpk gaya pun byk ckp gak ni. adik kecik lagi, tak byk sgt nk citer, yela kjenya makan pastu tdo, pastu ngengsot sket2. hehehhe.

ok la. sape yg kat Melaka tu, esok (Sabtu) pergilah ke majlis perasmian UTC kat Wisma Persekutuan Lama. PM dtg rasmikan. mcm-mcm hadiah disediakan tuk pemenang cabutan bertuah. mane tau bawak camry balik sebijik kan.. heeee. ok..till then, as-salam


1 comment:

mama_muaz&muiz said...

ala nomel2...along n angah...mlm tadi officially abang kata dia 'along'...adik Iz, 'angah'...haha