Friday, March 23, 2012

should go or not?

hari jumaat mmg betul-betul hari yang barakah. pagi ni cek email, got one more offer to sit 'aptitude' test for N41 at UM.


so unexpected, happy indeed. however, skrg ni I've got something yg mmg dah ada dalam tangan. rasanya this time kita bg chance kat org lain pulak eh. hik3x. i used to work dlm university environment. sgt seronok. pusing-pusing jumpa muka itu gak. hehehehe. berada dalam lingkungan ilmu kan, mesti byk bnda yg kita serap. tu yg sgt best. byk knowledge kita leh share, sembang-sembang dgn expert. cuci-cuci mata tgk gelagat student. selalu beli brg murah masa pc fair uni. sedih pulak rasanya tgh menghitung hari nk meninggalkan ukm tercinta ni. tsk tsk tsk.

good luck bt anda-anda yg terpilih. i've no idea regarding the test. maybe lebih kurang mcm exam-exam spa gak la kot, in terms of sahsiah, pengetahuan am, logical thinking and yg sewaktu dengannya la. rasa kalau aku lapor diri lambat lg, aku g gak exam ni. hik3. xpela sekurang-kurangnya, korang dh hilang satu competitor. *joke. ahaks. ishh..pompuan ni, mcmla dapat pun kalau ko g. papehal pun kena ingat, rezeki ALLAH yang bagi. usaha itu mesti!. ok la. till then. as-salam

3 comments:

fatimatuzzahra said...

ain..awk kat fac mane ek ukm..insyaAllah, kalau diizinkan Allah bulan 6 ni akk akan menjadi staff UKM..best dak keje sane?

ain shalalala said...

kak tim...sy sudah angkat kaki dr ukm..dulu kat ftsm..akak masuk fac mane?ok je kat sane..best2..

selamat menjadi warga ukm :)

fatimatuzzahra said...

owh sudah angkat kaki ker..hebatla maksu ni..hot in da market, mesti byk dpt job offer neh :p